Friday , April 26 2024

Foresta II a câștigat la Dolhasca prin golurile stranierilor Boumina și Movsisyan

Progresul Frătăuții Vechi și Somuz Fălticeni continuă să meargă umăr la umăr în fruntea clasamentului Ligii a IV-a.

Trupa condusă de Vali Tăutianu a rămas cu emoții în fotoliul de lider, după ce a trecut ieri, pe teren propriu, de Stejarul Cajvana, cu scorul de 2-1, prin două goluri marcate în ultimele zece minute de Apostol și Munteanu.

Somuz Fălticeni este la egalitate de puncte cu prima clasată, după victoria obținută pe stadionul Tineretului, scor 6-0, în fața Victoriei Vatra Moldoviței, la finalul unui meci decis de golurile înscrise de Luchian (2), Lelcu, Răzvan Bîgu, Martin, plus un autogol al echipei oaspete.

Viitorul Liteni și-a conso­lidat locul pe podium, după ce a câștigat pe teren propriu, în fața Moldovei Drăgușeni, cu scorul de 3-2, prin reușitele lui Corban (2) și Leuciuc.

Surpriza rundei a VIII-a a venit de la Dolhasca, unde Foresta II s-a impus în fața gazdelor cu scorul de 3-2. Trupa antrenată de Florin Cristescu și-a asigurat a treia victorie stagională prin golurile înscrise de doi stranieri de la prima echipă, este vorba de Boumina (2) și Movsisyan.

Somuzul Preutești a revenit în prima jumătate a clasamentului, după ce a câștigat la Gura Humorului, cu scorul de 3-1, prin golurile lui Cătălin Vasiliu (2) și Radu Vasiliu, Juniorul Suceava șI Zimbrul Siret s-au anihilat reciproc pe stadionul din Ițcani, în vreme ce FC Pojorâta a reușit scorul etapei: 7-0, acasă, în fața Recoltei Fântânele.

 Rezultatele etapei a VIII-a:clasamente lig4

Juniorul Suceava – Zimbrul Siret 0-0

Viitorul Liteni – Moldova Drăgușeni 3-2

CS Gura Humorului – Somuzul Preutești 1-3

Progresul Frătăuții Vechi – Stejarul Cajvana 2-1

FC Pojorata – Recolta Fântânele 7-0

Somuz Fălticeni – Victoria Vatra Moldoviței 6-0

Siretul Dolhasca – Foresta II Suceava 2-3 (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …