Friday , April 26 2024

Foresta este obligată să câștige la Piatra Neamț

“Suntem în fața unui meci crucial, în care trebuie să ne concentrăm extraordinar. Dacă vom câștiga la Piatra Neamț, ne putem gândi ceva mai relaxat la meciurile următoare, până la duelul direct cu Aerostar”, a precizat antrenorul Petre Grigoraș, înaintea meciului cu Ceahlăul, programat mâine, de la ora 15.00, în cadrul etapei a 8-a a Ligii a III-a

Foresta este în fața unui meci crucial, echipa antrenată de Petre Grigoraș urmând să evolueze mâine, de la ora 15.00, pe terenul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, în cadrul etapei a VIII-a din Liga a III-a.

Aflați deja la șapte puncte de ocupanta primului loc, “galben-verzii” sunt obligați să câștige sub Pietricica dacă vor să rămână, fie și ca outsideri, în cursa pentru promovare. “Suntem în fața unui meci crucial, în care trebuie să ne concentrăm extraordinar pentru că vom întâlni o echipă bună cu câțiva jucători străini, de calitate. Dacă vom câștiga la Piatra Neamț, ne putem gândi ceva mai relaxat la meciurile următoare, până la duelul direct cu Aerostar. Diferența de puncte față de primul loc nu este chiar atât de descurajantă, iar eu am încredere în acești băieți că pot mult mai mult. Pot să practice un fotbal mult mai ridicat și sper să demonstreze asta sâmbătă”, a spus Petre Grigoraș.

Şeful băncii tehnice de pe Areni are o singură absență certă în cadrul lotului, mijlocașul Auraș June, aflat la echipa națională de juniori U19.

Celelalte două echipe sucevene joacă tot în deplasare în runda din acest weekend, Bucovina Rădăuți la Uricani, contra Ştiinței Miroslava, iar Şomuz Fălticeni la Focșani.

Programul etapei a VIII-a:

Astăzi:

Aerostar Bacău – KSE Târgu Secuiesc

FC Botoșani II – CSM Bacău

Ozana Târgu Neamț – Hușana Huși

Mâine:

Ştiința Miroslava – Bucovina Rădăuți

CSM Focșani – Şomuz Fălticeni

Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta Suceava

CSM Pașcani – Dunărea de Jos Galați

Oțelul Galați – Sporting Liești. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …