Friday , April 26 2024

Foresta, Bucovina și Şomuz joacă pe teren străin în etapa a VIII-a

Liga a III-a programează, astăzi, de la ora 15.00, meciurile Sporting Liești – Foresta Suceava, Sănătatea Darabani – Bucovina Rădăuți și Ştiința Miroslava – Şomuz Fălticeni

Toate cele trei echipe sucevene din Liga a III-a, Foresta, Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni joacă în deplasare în etapa a VIII-a, programată la sfârșitul acestei săptămâni.

Foresta și-a propus să confirme forma bună arătată în meciurile de acasă pe terenul gălățenilor de la Sporting Liești.

“Avem o echipă bună și sper să ajungem cât mai repede să câștigăm și jocurile din deplasare, unde am întâmpinat pro­bleme până acum. Ne așteaptă un meci dificil la Liești, pentru am auzit lucruri bune despre adversarul de sâmbătă. Oricum, în condițiile în care informațiile despre echipele adverse sunt destul de puține, încerc să mă concentrez pe jocul nostru, să dăm randament maxim în teren”, a declarat Selim Benachour.

Tehnicianul “galben-verzilor” nu va putea conta în meciul programat astăzi, de la ora 15.00, la Liești, pe serviciile lui Andrei Mateciuc, Ioan Ghimp, Robert Martin și Teodor Lungu, ultimul acuzând dureri mari la mușchii înghinali.

Bucovina Rădăuți poate rămâne în preajma podiumului seriei întâi cu o victorie în meciul pe care îl are programat pe terenul botoșănenilor de la Sănătatea Darabani, în vreme ce Şomuz Fălticeni, fără punct și fără gol marcat până acum în deplasare, pornește cu șansa a doua în meciul pe care îl are de disputat în fieful Ştiinței Miroslava.

Rezultatele și programul etapei a VIII-a:

CSM Râmnicu Sărat – KSE Târgu Secuiesc 2-0

CSM Pașcani – FC Botoșani II 0-3

Metalul Buzău – CSM Roman

Sporting Liești – Foresta Suceava

Ştiința Miroslava – Şomuz Fălticeni

Sănătatea Darabani – Bucovina Rădăuți

Ceahlăul Piatra Neamț – Gloria Buzău

Oțelul Galați – CSM Focșani

(Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …