Saturday , April 27 2024

Foresta a pierdut amicalul disputat pe terenul Ceahlăului

“Galben-verzii” au cedat ieri, în fieful grupării nemțene, cu scorul de 1-2. Andrei Pavel a deschis scorul pentru formația suceveană în prima repriză  

Foresta a suferit a doua înfrângere de la startul pregătirilor de iarnă, după ce a cedat ieri, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț, cu scorul de 1-2, într-un meci amical disputat pe terenul sintetic de sub Pietricica.

Aflați la primul test de la întoarcerea antrenorului Selim Benachour din Franța, “galben-verzii” au deschis scorul prin Andrei Pavel, care a înscris cu un șut pe jos după o pasă de pe partea stângă. Nemțenii au egalat până la pauză, prin Pîntea, după o greșeală în defensiva oaspeților și și-au asi­gurat victoria în partea a doua, când Oteliță a finalizat cu capul o centrare venită din corner.

Foresta: Cărbune – Mocanu, Celeadnic, Mateciuc, Io­nescu – Robciuc, Vremea, Ri­goni, Boca, Mateiciuc – Pa­vel. În minutul 70 au mai intrat: Logofătu, Onofraș, Vițe­laru, Artenie, Ghimp, Bejenar, Gulei și Martin. Lungu și Gru­­me­zescu nu au evoluat din cauza unor mici accidentări.

În următorul meci de verificare, Foresta va întâlni sâmbătă, de la ora 13.00, pe terenul sintetic de la LPS Suceava, forma­ția Şomuz Fălticeni. (Dănuț CHI­DOVEȚ. Foto: Dan EŞA­NU)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …