Friday , April 26 2024

Foresta a obținut a patra victorie stagională pe Areni

Echipa antrenată de Selim Benachour s-a impus ieri, pe teren propriu, în fața Ceahlăului Piatra Neamț, cu scorul de 1-0, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii a III-a. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Martin, în minutul 61.

Foresta și-a trecut în cont a patra victorie stagională pe teren propriu, după ce s-a impus ieri, pe stadionul Areni, în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, cu scorul de 1-0, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a din Liga a III-a.

Pe un frig pătrunzător, trupa antrenată de Selim Benachour și-a creat primele ocazii prin Martin și Artenie, a căror șuturi au fost blocate de Barna. Gruparea nemțeană s-a do­vedit periculoasă în minutul 30, când Nguyen a salvat un gol ca și făcut, respingând mingea de pe linia porții, cu riscul unui accidentări. Cea mai mare oportunitate de gol a primei reprize i-a aparținut aceluiași Martin, în minutul 33, când atacantul “galben-verzilor” a nimerit bara transversală cu un șut din interiorul careului.

Formația suceveană a mărit presiunea în repriza secundă, iar des­chi­derea scorului a venit în mod logic, în minutul 61. Grumezescu a centrat de pe partea dreaptă până la Martin, iar nouarul gazdelor a sutat mai întâi în transversală, mingea i-a revenit, iar din a doua încercare a înscris cu umărul. Foresta își putea securiza victoria pe final, dar execuția lui Artenie a trecut peste poartă, iar șutul cu pământul expediat de Onofraș a fost respins de Barna.

Foresta: Niga – Onofraș, Celeadnic, Mateciuc, Nguyen – Roman, Seven, Parouty, Artenie – Martin, Grumezescu. După pauză au mai intrat: Mateiciuc, Diermoune și Ghimp.

“Am controlat jocul în întregime și trebuia să marcăm mai mult. Am ratat multe ocazii și trebuia să primim și două trei penalty-uri clare. Sunt încântat de modul în care am luptat pe teren. Cu siguranță, am meritat victoria”, a declarat antrenorul Selim Benachour, după succesul cu Ceahlăul.

În runda următoare, Foresta va evolua sâmbătă, pe terenul liderului clasamentului, Gloria Buzău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …