Friday , April 26 2024

Foresta a început pregătirile pentru retur cu 18 jucători

Portarul Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamț), fundașii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava) și Bogdan Balint (Politehnica Iași) și mijlocașii Sebastian Nechita (Juniorul Suceava) și Cătălin Tacu (Progresul Frătăuții Vechi) au fost noutățile de la reunirea “galben-verzilor”. “Nu ne grăbim să aducem jucători care să fie doar la număr. Vrem să aducem jucători de calitate, să fim mai puternici decât în turul campionatului pentru că ne așteaptă o luptă aspră cu Aerostar. Am început pregătirile cu gândul la promovare”, a spus antrenorul Petre Grigoraș 

Foresta s-a reunit ieri după-amiază în vederea începerii pregătirilor pentru returul Ligii a III-a. La primul antrenament din această iarnă, desfășurat în sala de atletism a complexului Areni, sub comanda lui Petre Grigoraș s-au prezentat 18 jucători, printre care cinci noutăți, este vorba de portarul Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamț), fundașii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava) și Bogdan Balint (Politehnica Iași) și mijlocașii Sebastian Nechita (Juniorul Suceava) și Cătălin Tacu (Progresul Frătăuții Vechi). În schimb au lipsit mij­locașul italian Matteo Rigoni, care se va alătura lotului în cursul zilei de mâine, atacantul Robert Grumezescu, învoit de conducerea clubului pentru a-și rezolva unele probleme personale și juniorii Ionuț Ailenei, Auraș June și Vali Hagiu cărora le-a expirat în această iarnă împrumutul de la Sporting Vaslui. Nemotivat au absentat și Mădălin Onofraș și Vasile Boca.

Lotul prezent la reunirea Forestei: Augustin Cărbune, Sebastian Bâlbă – portari, Paul Mateciuc, Eugeniu Celeadnic, Adrian Avrămia, Dudu Drugă, Ruben Sumanariu, Bogdan Balint, Simon Mandiuc – fundași, Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu, Cornel Căinari, Mario Pipoș, Sebastian Nechita, Cătălin Tacu, Cristi Gulei – ­mij­locași, Robert Martin și Alexandru Marin – atacanți.

“Încă nu suntem în formulă completă. Din păcate, am pierdut juniorii de la Vaslui, dar vom găsi alte soluții. Nu ne grăbim să aducem jucători care să fie doar la număr. Vrem să aducem jucători de calitate, să fim mai puternici decât în turul campionatului pentru că ne așteaptă o luptă aspră cu Aerostar. Am început pregătirile cu gândul la promovare și cu gândul ăsta vom lupta până la final. Am încredere în băieți. Cu sprijinul suporterilor și al autorităților locale să sperăm că ne vom bucura la vară”, a declarat antrenorul Petre Grigoraș la reunirea Forestei.

“Galben-verzii” se vor pregăti la Suceava până pe data de 3 februarie, când vor pleca într-un stagiu centra­lizat la Câmpulung Moldovenesc.

La revenirea din cantonament, Foresta are perfectate două meciuri amicale, ambele în compania Ştiinței Miroslava, pe datele de 22 februarie, pe teren propriu, și pe 29 februarie, în deplasare, la Uricani.

Clasată pe locul 2 în seriei întâi a Ligii a III-a, la patru puncte în urma liderului Aerostar, Foresta va începe returul pe 7 martie, în deplasare, contra gălățenilor de la Sporting Liești. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …