Friday , April 26 2024

Florentin Petre: “Am avut o atitudine exemplară. Cu siguranță, vom crește și vom mai urca în clasament”

A declarat antrenorul Forestei, după victoria cu Luceafărul 

Florentin Petre și-a felicitat jucătorii pentru atitudinea pe care au avut-o în meciul cu Luceafărul. “Sunt foarte încântat de evoluția jucătorilor. Am avut o atitudine exemplară, am avut agresivitate și dorința de a câștiga fiecare minge, fiecare metru de teren. Am pus în practică 90% din ce am făcut la antrenamente, mai avem mult de muncit, dar cu siguranță, anul viitor, echipa va crește în calitate și va urca cu siguranță în clasament”, a declarat antrenorul Forestei, după victoria cu 3-0 de sâmbătă.Petre - declaratii

 “Bosânceanu este un băiat pe care mă pot baza”

Fostul internațional l-a lăudat pe juniorul Robert Bosânceanu (17 ani), care a marcat sâmbătă primul său gol în Liga a II-a. “Robert este un copil extraordinar. Are calități. In primul rând mă încântă cum gândește fotbalul. Mai are foarte mult de muncit, dar e un băiat pe care mă pot baza pe viitor și nu este singurul. Mai avem vreo trei-patru jucători tineri din Suceava”, a spus Florentin Petre.

“Piticul” simte că este susținut din toate părțile la Suceava. “Toți oamenii sunt alături de mine, de la suporteri, patroni, președinte și autoritățile locale. Am discutat cu domnul primar și știu că se dorește să facem performanță la Suceava. De asta am și venit”, a precizat Florentin Petre.

 Sunt pregătiți să joace anul acesta cu Ripensia

Petre a precizat că “galben-verzii” sunt pregătiți să joace în acest an meciul cu Ripensia din prima etapă a returului. “Suntem într-o formă bună, care ne dă speranțe că putem câștiga meciul cu Ripensia. Depinde ce se decide miercuri în Comitetul Executiv, dacă se amână vreo etapă sau nu. noi suntem pregătiți să jucăm”, a adăugat Florentin Petre.

 Dulca a oprit muzica în vestiarul Forestei: “I-am felicitat pe cei de la Suceava pentru modul în care au tratat această partidă”

De partea cealaltă, antrenorul grupării orădene, Cristi Dulca, a oprit la finalul meciului petrecerea din vestiarul gazdelor pentru a-i felicita pe cei de la Foresta pentru victorie. “Am oprit muzica în vestiar și i-am felicitat pe cei de la Suceava pentru modul în care au tratat această partidă. Nu au avut nu știu ce execuții, nu au avut o posesie extraordinară, dar au luptat pentru fiecare minge. Au avut o atitudine bună în comparație cu noi, care am avut doar patru-cinci jucători care au pus umărul în acest meci. Ceilalți au jucat cam pe vârfuri”, a declarat Dulca.

Tehnicianul bihorenilor consideră că elevii săi au greșit la toate cele trei goluri marcate de Foresta.  “S-a greșit la primul gol, la al doilea a fost o greșeală colectivă, iar la al treilea n-am fost în stare să facem marcaj în careu. Așa se primesc golurile, pe greșeli. Plus că am ratat nepermis. Asta nu ține de munca de la antrenament, ține de valoarea individuală și de concentrarea jucătorului, indiferent dacă este vorba de Liga I sau Liga a III-a. Nu-mi fac probleme însă că nu ne vom reveni. Din retur vom avea un lot consistent și o vom scoate-o la capăt”, a conchis Dulca. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …