Friday , April 26 2024

Dorin Goian i-a calificat pe grecii de la Asteras în grupele Europa League

Goian [800x600]


Fundaşul sucevean Dorin Goian a marcat golul calificării echipei Asteras Tripolis în grupele Europa League. Grecii au pierdut manşa secundă disputată pe terenul celor de la Maccabi Tel Aviv cu scorul de 3-1, dar în tur au câştigat cu 2-0. Fostul jucător al Stelei a deschis scorul în minutul 23 al partidei de joi, cu o lovitură de cap, după o pasă venită de la Rolle.
“Sunt mândru şi bucuros pentru această calificare istorică. Am văzut aseară oameni din cadrul clubului care nu-şi puteau stăpâni lacrimile… Este o bucurie imensă pentru toţi suporterii din acest mic oraş numit Tripoli!”, a scris “Goe” pe contul său de Facebook.
In urma tragerii la sorţi de ieri, Asteras Tripoli a fost repartizată în Grupa C a Europa League alături de formaţiile Tottenham (Anglia), Besiktaş (Turcia) şi Partizan Belgrad (Serbia)
A fost comvocat la echipa naţională pentru meciul cu Grecia
Dorin Goian este pe lista stranierilor care au fost convocaţi de Victor Piturcă pentru partida României din deplasare cu Grecia, prima din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2016. Selecţionerul a anunţat ieri lista finală a stranierilor pentru meciul de debut al ”tricolorilor” în preliminariile EURO 2016. Cei 13 stranieri care au primit faxurile de confirmare a convocării sunt: Costel Pan1tilimon (Sunderland), Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Gabriel Tamaş (Watford), Vlad Chiricheş (Tottenham), Dorin Goian (Asteras), Cosmin Moţi (Ludogoreţ), Dragoş Grigore (Toulouse), Răzvan Raţ (PAOK Salonic), Mihai Pintilii (Al Hilal), Gabriel Torje (Konyaspor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Ciprian Marica (Konyaspor).
Partida Grecia – România este programată duminică, 7 septembrie, cu începere de la ora 21.45, la Atena. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …