Friday , April 26 2024

Daniel Bălan și-a reziliat contractul cu Foresta

“Odată și odată, trebuia să mă retrag din activitate. Am ajuns la 37 de ani și am zis că mai bine las un copil care vine din spate să joace pe postul meu. Le mulțumesc suporterilor și celor din conducerea clubului. Sunt convins că echipa își va reveni și va începe să adune puncte”, a spus Bălan  

Balan

Foresta a rămas fără căpitanul obișnuit, după ce, la începutul acestei săptămâni, fundașul Daniel Bălan (37 de ani) și-a reziliat contractul de comun acord cu conducerea clubului sucevean.

Președintele Consiliului de Administrație al Forestei, Andrei Ciutac, a ținut să-i mulțumească fotba­listului în vârstă de 37 de ani pentru aportul pe care l-a adus echipei și i-a urat succes în continuare. “Clubul ACS Foresta Suceava îi mulțumește lui Daniel Balan pentru tot aportul pe care l-a adus echipei. In urma discuțiilor pe care le am avut cu Daniel, am ajuns la concluzia că încetarea de comun acord a contractului cu Foresta este cea mai buna soluție. Doresc să îi urez mult succes în tot ce își propune și sper să realizeze lucruri frumoase în viitoarea carieră”, a precizat Ciutac.

Contactat telefonic, Daniel Bălan a explicat motivele pentru care a decis să-și încheie cariera acum și nu la finalul sezonului. “Nu mai avem nicio motivație. Odată și odată, trebuia să mă retrag din activitate. Ori acum, ori la vară, e cam același lucru. Am ajuns la 37 de ani și am zis că mai bine las un copil care vine din spate să joace pe postul meu. Le mulțumesc suporterilor și celor din conducerea clubului. Sunt convins că echipa își va reveni și va începe să adune puncte”, a spus Bălan.

Daniel Bălan a evoluat de-a lungul carierei pentru formațiile Bucovina Suceava, Foresta Fălticeni, Steaua București, FC Vaslui, Omonia Nicosia, FC Argeș Pitești, AEK Larnaca, Aris Limassol, Energia Khabarovsk, FC Botoșani și Foresta Suceava. Pentru scurt timp, Daniel Bălan a fost și antrenor la Rapid CFR Suceava. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …