Saturday , April 27 2024

CSU Suceava începe campionatul în fața unei nou-promovate

In prima etapă din viitorul sezon al Ligii Naționale la handbal masculin, echipa antrenată de Adrian Chiruț va primi vizita celor de la CSM Făgăraș, într-un meci programat în data de 31 august, în sala LPS. Obiectiv vă prezintă programul complet al echipei sucevene în turul campionatului  

Handbal. Suceava

Federația Română de Hand­bal a stabilit ieri programul meciurilor din viitoarea ediție de campionat a Ligii Naționale de handbal masculin. CSU Suceava va debuta în nou sezon în fața propriilor suporteri, pe data 31 august, când în sala Liceului cu Program Sportiv va poposi nou-promovata CSM Făgă­raș. In runda a doua, trupa antrenată de Adrian Chiruț are parte de o deplasare lun­gă, tocmai la Reșita, va primi apoi vizita unei echipe cu pretenții de calificare în cupele europene, după care se va reîntâlni cu HC Dobrogea Sud Constanța, de această dată pe prima scenă.

Adrian Chiruț este mulțu­mit de tragerea la sorți de ieri, manifestându-și speranța că universitarii vor începe campionatul cu o victorie de moral. “Este bine că începem sezonul acasă, în fața propriilor suporteri, cu un meci accesibil împotriva unei nou-promovate cu care ne vom bate în partea de jos a clasamentului. Sper să de­butăm cu o victorie de moral, deși nu ne așteaptă un meci ușor contra celor din Făgăraș“, a spus antre­norul CSU-ului.

Programul echipei sucevene în turul campionatului:

Prima etapă:

CSU Suceava – CSM Făgăraș

Etapa a II-a:

HC “Adrian Petrea” Reșița – CSU Suceava

Etapa a II-a:

CSU Suceava – HC Odorhei

Etapa a IV-a:

CSU Suceava – HC Dobrogea Sud

Etapa a V-a:

Dunărea Călărași – CSU Suceava

Etapa a VI-a:

CSU Suceava – HC Vaslui

Etapa a VII-a:

Dinamo București – CSU Suceava

Etapa a VIII-a:

CSU Suceava – CSM Focșani

Etapa a IX-a:

Steaua București – CSU Suceava

Etapa a X-a:

CSU Suceava – CSM Satu Mare

Etapa a XI-a:

Potaissa Turda – CSU Suceava

Etapa a XII-a:

CSU Suceava – CSM București

Etapa XIII:

Poli Timișoara – CSU Suceava

Primele opt clasate la finalul sezonului regulat – tur/retur – se califică în play-off, în vreme ce ocupantele locurilor 9-14 merg în play-out-ul pentru evitarea retrogradării. (Dănuț CHIDOVET)

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …