Friday , April 26 2024

CSU Suceava este în fața unui nou examen greu de trecut

Echipa antrenată de Adrian Chiruț înfruntă astăzi, de la ora 18.00, în sala “Dumitru Bernicu”, formația HC Dobrogea Sud Constanța, într-un meci din cadrul etapei a VII-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin. “Îmi doresc să avem și ceva mai mult noroc, mai ales pe final de joc, astfel încât cele trei puncte să rămână de această dată la Suceava”, a declarat pivotul Bogdan Şoldănescu

CSU Suceava este în fața unui nou examen greu de trecut, echipa antrenată de Adi Chiruț urmând să primească astăzi, cu începere de la ora 18.00, în sala “Dumitru Bernicu”, vizita formației HC Dobrogea Sud Constanța, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii Zimbrilor.

„Întâlnim pentru a patra oară la rând pe teren propriu o echipă cu pretenții la partea de sus a clasamentului, așa cum este și cea a Constanței. În celelalte trei meciuri disputate în sala LPS, eu cred că ne-am ridicat la valoarea adversarului întâlnit și sper să fie la fel și sâmbătă. Îmi doresc să avem și ceva mai mult noroc, mai ales pe final de joc, astfel încât cele trei puncte să rămână de această dată la Suceava”, a declarat pivotul Bogdan Şoldănescu.

La rândul lui, antrenorul Adrian Chiruț consideră că universitarii au nevoie și de puțin noroc pentru a-și trece în cont prima victorie din actualul sezon. “Continuăm acest program de foc cu un meci greu împotriva Constanței. Am ieșit cam șifonați după fiecare partidă cu astfel echipe, dar sper să ne autodepășim sâmbătă. Şi eu, și băieții, ne dorim prima victorie, ne dorim să avem acel noroc pe final de meci care ne-a lipsit până acum”, a precizat Adrian Chiruț.

Tehnicianul se confruntă cu mai multe probleme medicale în lot. Olariu va lipsi sigur din cauza unei accidentări, iar Petrea, Sandu și Târzioru nu sunt la capacitate maximă.

Partida de astăzi dintre CSU Suceava și HC Dobrogea Sud va fi arbitrată de brigada bucureșteană Iliescu/Manea.

Programul etapei a VII-a:

Universitatea Cluj – Dunărea Călărași

CSM Bacău – HC Buzău

CSM București – Potaissa Turda

CSU Suceava – HC Dobrogea Sud

CSM Făgăraș – Minaur Baia Mare

CSM Focșani– Dinamo București

Politehnica Timișoara – Steaua București

(Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …