Friday , April 26 2024

CSU Suceava a pierdut din nou în fața celor de la CSM Focșani

Echipa antrenată de Adi Chiruț a cedat în fața vrâncenilor, cu scorul de 28-30 (14-18), într-un meci de pregătire desfășurat sâmbătă, la Bacău. Dorin Dragnea a debutat în tricoul universitarilor cu ocazia acestui joc 

CSU Suceava a pierdut și cel de-al doilea amical disputat în această iarnă în compania celor de la CSM Focșani. Trupa antrenată de Adi Chiruț și Iulian Andrei a cedat sâmbătă, în fața vrâncenilor, cu scorul de 28-30, într-un meci de pregătire găzduit de sala Orizont din Bacău.

Echipa pregătită de Sandu Iacob a dominat prima repriză, focșănenii intrând la pauză cu un avantaj de patru goluri, scor 18-14. Universitarii au revenit pe tabelă în partea secundă, au egalat la 23-23, dar vrâncenii au fost pe preciși pe final și s-au impus cu scorul de 30-28.

Meciul de sâmbătă a consemnat și debutul lui Dorin Dragnea în tricoul formației sucevene, fostul dinamovist reușind să marcheze trei goluri.

CSU Suceava: Erhan (1 gol), Duman, I. Andrei – Tîrzioru (6 goluri), Lupu (5 goluri), Al. Io­nescu (3 goluri), Dragnea (3 go­luri), Adomnicăi (3 goluri), Ciu­botariu (2 goluri), Costea (2 go­luri), Lakovic, (1 gol), Şoldă­nescu (1 gol), M. Sandu (1 gol), Golubovic și Oancea.

În primul meci, disputat pe 12 ianuarie, CSU Suceava a pierdut în fața celor de la CSM Focșani la aruncările de departajare, scor final 37-38.

“Per total, jocul nostru a fost în regulă. Față de primul amical, s-a văzut o creștere a ritmului de pasare. Mă bucur că a intrat și Dragnea preț de câteva minute, dar se vede că nu este încă în ritmul echipei. Şi sârbul Golubovic a înțeles ce ne-am propus să jucăm și începe să se integreze încet-încet în echipă”, a precizat antrenorul Adi Chiruț.

Tîrzioru și compania vor susți­ne un ultim test înainte de reluarea campionatului la mijlocul acestei săptămâni, în compania echipei a doua. În primul meci oficial din acest an, CSU Suceava va înfrunta miercuri, 30 ianuarie, cu începere de la ora 18.00, în sala “Dumitru Bernicu”, formația Potaissa Turda. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: handbalmania.ro)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …