Saturday , April 27 2024

CSM Suceava, medaliată cu bronz la naționalele de lupte pe echipe

Luptătorii pregătiți de Valerică Gherasim, Andrei Bolohan și Daniel Ciubotaru s-au impus la cinci categorii de concurs prin Marius Blîndu, Tudor Ursachi, Adrian Agache, Marian Ion, și Teodor Chira 

CSM Suceava a cucerit medaliile de bronz la Campionatul Național de lupte greco-romane pe echipe – juniori I, competiție desfășurată zilele trecute la Odorheiu Secuiesc.

Luptătorii pregătiți de Valerică Gherasim, Andrei Bolohan și Daniel Ciubotaru s-au impus la cinci categorii de concurs prin Marius Blîndu (63 de kilograme), Tudor Ursachi (67 de kilograme), Adrian Agache (77 kilograme), Marian Ion (97 de kilograme) și Teodor Chira (130 de kilograme). La alte două categorii, sportivii suceveni au ajuns până în finală prin Andrei Hrițuc (55 de kilograme) și Marius Mănălăchioaie (130 de kilograme), în vreme ce Marian Hangaleț (60 de kilograme) și Răzvan Mihalache (82 de kilograme) au urcat pe treapta a treia a podiumului.

Antrenorii suceveni au ținut să mul­țu­mească pentru sprijin Primă­riei și Consiliului Local Su­­ceava, patronului restaurantului Me­lody și firmei sucevene Ha­rivex Com.

Între 14 și 16 decembrie, luptătorii suceveni vor participa la Cupa României la lupte greco-romane pe echipe – juniori I, concurs care se va desfășura în sala din Putna. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …