Saturday , April 27 2024

CSM Suceava începe play-off-ul pe teren propriu

In primul meci din faza a doua a Diviziei A2 la volei masculin, echipa antrenată de Tudor Orășanu va înfrunta mâine, de la ora 11.00, în sala Unirea, formația Ştiința Bacău 

CSM Suceava înfruntă mâine, cu începere de la ora 11.00, în sala Unirea, formația Ştiința Bacău, în primul meci din play-off-ul seriei de est a Diviziei A2 la volei masculin. Trupa lui Tudor Orășanu pornește cu prima șansă în fața grupării băcăuane, pe care a învins-o de două ori și în sezonul regulat, cu 3-2 în deplasare și cu 3-0 pe teren propriu.

“Pe hârtie, în mod normal, avem prima șansă la calificare, dar trebuie să fim atenți pentru că ne așteaptă un meci ceva mai greu. În urmă cu aproape o lună, i-am învins pe băcăuani, la Suceava, cu 3-0, dar atunci erau cu mintea în altă parte. Ideal ar fi să ne calificăm după primele două me­ciu­ri, să ne putem concentra apoi pe turneul semifinal de juniori”, a spus antrenorul echipei locale de volei, Tudor Orășanu.

Tehnicianul sucevean poate miza pe întreg lotul de jucători la meciul de mâine cu Ştiința: Marius Gontariu, Alexandru Rață, Vlad Buhu, Ştefan Verciuc, Tudor Ştreangă, Eduard Cazacu, Marius Bortă, Alexandru Roman, Gabriel Albu, Lucian Huțuleac și Andrei Sasu.

În celălalt meci din prima fază a play-off-ului, Rapid București va primi vizita celor de la CSM Râmnicu Sărat. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …