Friday , April 26 2024

CSM Suceava a ocupat primul loc la Campionatul Național individual de lupte pentru juniori

Clubul din Areni a cucerit cinci medalii, dintre care una de aur prin Adrian Agache (77 kilograme). LPS Suceava s-a remarcat prin Teodor Chira, care a ieșit campion național la categoria 97 de kilograme. Două finale au fost o “afacere” între suceveniLupte - CSM Suceava

Luptătorii suceveni, pregătiți de Valerică Ghe­rasim, Andrei Bo­lohan și Daniel Ciubotaru, s-au întors cu șase medalii de la Campionatul Național individual pentru juniori I, concurs ce a avut loc zilele trecute, la Câm­pulung Muscel.

CSM Suceava a reușit performanța de a ocupa primul loc în cla­samentul pe cluburi, du­pă ce luptătorii săi au urcat în cinci rânduri pe podiumul de pre­miere prin Adrian Agache – meda­liat cu aur la categoria 77 de kilogr­ame, Marius Blîndu – medaliat cu argint la 63 de kilograme, Răzvan Mihalache – medaliat cu argint la 77 de kilograme, Ion Marian – medaliat cu argint la 97 de kilograme și Tudor Ursache – medaliat cu bronz la 67 de kilograme.

LPS Suceava a punctat prin Teodor Chira, care a ieșit campion național de juniori I la categoria 97 de kilograme.

CSM Bucovina Rădăuți s-a remarcat prin Ciprian Trufan, medalia cu argint la categoria 130 de kilograme.

“Este un rezultat foarte mare ținând cont că am depășit cluburi de tradiție, cum ar fi Steaua, Dinamo, Farul sau CS Slatina. Faptul că în două finale, cele de la 77 și 97 de kilograme, au luptat suceveni, spune multe. Chiar am primit felicitări din partea conducerii Federației Române de Lupte. Ii felicit pe băieți pentru că, deși au avut meciuri foarte grele, s-au mobilizat exemplar și chiar s-au autodepășit”, a declarat antrenorul Valerică Gherasim, care a ținut să mu­l­­țu­­mească Primăriei și Consiliului Local, precum și sponsorilor Trutzi, Helios Car, reprezentat de domnul Dorian Lazăr și fostului sportiv Adrian Tipa.

Luptătorii suceveni vor reveni pe saltea la mijlocul lunii iulie, cu ocazia finalei Campionatului Național de seniori. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …