Friday , April 26 2024

CSM Bucovina Suceava a ajuns pe ultimul loc

Gruparea suceveană a cedat sâmbătă, pe terenul Unirea, în faţa celor de la RC Bârlad, cu scorul de 10-19, într-un meci contând pentru etapa a XII-a a Diviziei Naţionale la rugby. Andrei Custrin a reuşit singurul eseu al gazdele, celelalte puncte fiind aduse de Sabin CreţuRugby. Suceava - Barlad

CSM Bucovina Suceava a ajuns pe ultimul loc în clasamentul Diviziei Naţionale de rugby. Echipa antrenată de suferit a cincea înfrângere de la startul sezonului de primăvară, după ce a cedat sâmbătă, pe terenul Unirea, cu scorul de 10-19 (3-14), în faţa celor de la RC Bârlad, într-un meci contând pentru etapa a XII-a.

Gruparea suceveană a reuşit doar trei puncte în prima repriză, aduse de Sabin Creţu, care a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă. Pe final, la scorul de 3-19, gazdele au profitat de o eliminare temporară dictată în tabăra vasluiană şi au culcat balonul în terenul din ţintă prin Custrin, încercarea fiind transformată de acelaşi Sabin Creţu pentru scorul final de 10-19.

 Rezultatele etapei a XII-a:cl rugby

Tomitanii Constanţa – Gloria Buzău 18-27

CS Năvodari – Stiinţa Petroşani 36-13

CSU Arad – RCM Galaţi 29-24

CSM Bucovina Suceava – RC Bârlad 10-19

In runda viitoare, CSM Bucovina Suceava va primi, sâm­bătă, pe terenul Unirea, vizita celor de la CSU Arad. (Dănuţ CHIDOVET. Foto: Dumitru GRIG)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …