Friday , April 26 2024

Costel llie și-a reziliat contractul cu Rapid. Daniel Bălan este noul antrenor al echipei

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a renunțat la funcția de antrenor principal al echipei locale de fotbal, după doar trei luni petrecute pe Areni. “Ii mulțumim pentru ce a făcut la Suceava, dar era nevoie de o schimbare la echipă. Sperăm să se trezească și jucătorii, măcar acum în al 12-lea ceas. Incă nu este totul pierdut”, a precizat președintele clubului Rapid, Bogdan Tudoreanu. Veteranul Daniel Bălan va conduce antrenamentele echipei sucevene în ultimele șapte etape de campionat

costel ilie

Soc la echipa locală de fotbal. Costel Ilie și-a reziliat contractul de antrenor principal al divizionarei secunde Rapid Suceava după doar trei luni petrecute pe Areni. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a luat această decizie în urma unei întâlniri pe care a avut-o ieri cu conducerea clubului sucevean. Picătura care a umplut paharul pentru ambele părți a fost înfrângerea suferită de “ceferiști”, sâmbătă, în deplasarea de la Buzău, în etapa a III-a din play-out-ul ligii secunde.

Costel Ilie nu a putut fi contactat în cursul zilei de ieri pentru a-și expune motivele pentru care s-a despărțit de echipa suceveană.

Conform președintelului Consiliului de Administrație al clubului Rapid, Bogdan Tudoreanu, de pregătirea echipei sucevene în ultimele șapte etape de campionat se va ocupa veteranul Daniel Bălan.

“Este greu să aducem în acest moment un antrenor din afara Sucevei. Daniel Bălan cunoaște foarte bine lotul și se va ocupa de pregătirea echipei în aceste șapte meciuri care au mai rămas de disputat din actualul sezon. Sperăm să facă o treabă bună. Era nevoie de o schimbare la echipă pentru că, excepând victoria cu Ceahlăul, o echipă de copii căreia alții i-au dat câte patru-cinci goluri, nu am mai bătut pe nimeni de atâta vreme. Sperăm să se trezească și jucătorii, măcar acum în al 12-lea ceas. Incă nu este totul pierdut. Incă mai avem șanse să ne salvăm de la retrogradare. Domnului Costel Ilie îi mulțumim pentru ce a făcut la Suceava, dar asta este situația. Ne-am despărțit pe cale amiabilă”, a precizat președintele Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

In cele zece meciuri petrecute la șefia băncii tehnice de pe Areni, antrenorul Costel Ilie a avut un bilanț de 4 înfrângeri, 5 egaluri și o singură victorie, și aceea obținută în fața retrogradatei Ceahlăul.

Cu șapte runde rămase de disputat până la finalul actualei ediții de campionat, Rapid Suceava ocupă locul 4 în play-out, la trei puncte de locul 2, ultimul care asigură menținerea în Liga a II-a. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …