Friday , April 26 2024

Bucovina Rădăuţi s-a bătut singură la Darabani

Echipa rădăuţeană a pierdut sâmbătă, pe terenul botoşănenilor de la Sănătatea, cu scorul de 1-2, în urma unui autogol venit cu şase minute înainte de final  cl liga 3

Bucovina Rădăuţi nu-şi găseşte ritmul în retur, echipa antrenată de Daniel Bălan şi Dorin Goian fiind învinsă cu scorul de 1-2 în meciul disputat, sâmbătă, pe terenul Sănătăţii Darabani, în cadrul etapei a 23-a din Liga a III-a.

Gruparea botoşăneană a deschis scorul în minutul 15, prin Apetroaei, care l-a învins pe Puianu cu un şut de la 25 de metri. Oaspeţii au restabilit egalitatea înainte de pauză prin Ionesi, care a fructificat în gol o centrare trimisă de Alecsandru. Formaţia suceveană s-a bătut însă singură peste Siret, gazdele reuşind să-şi adjudece toate cele trei puncte după autogolul lui Florescu, survenit în minutul 84.

Bucovina Rădăuţi: Puianu – Alecsandru, Vişinar, Florescu, Antonesei – Ungurianu, Vitu, Timiş, Stoian – Ionesi, Ciobanu. Vicliuc a intrat pe parcurs în locul lui Ungurianu.

“Am făcut cel mai slab meci de la venirea mea la Rădăuţi. Nu am avut suflu, nu am avut ambiţie, iar principalul vinovat sunt eu, pentru că nu am reuşit să-i motivez până la ora jocului”, a recunoscut antrenorul Daniel Bălan.

 Rezultatele etapei a XXIII-a:

CSM Roman – FC Hărman 1-2

CSM Paşcani – CSM Focşani 0-4

FC Miercurea Ciuc – Aerostar Bacău 3-0

KSE Târgu Secuiesc – Oţelul Galaţi 1-2

Sănătatea Darabani – Bucovina Rădăuţi 2-1

Sporting Lieşti – Metaloglobus Galaţi 3-0

Avântul Valea Mărului – FC Odorheiu Secuiesc 0-3

Olimpic Cetate Râşnov a stat în această rundă.

In runda viitoare, CSM Bucovina Rădăuţi va primi mâine, de la ora 17.00, pe stadionul Municipal, vizita codaşei CSM Paşcani. (Dănuţ CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …