Friday , April 26 2024

Bucovina Rădăuți rămâne în ceafa liderului după victoria obținută la Târgu Secuiesc

Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a bifat a cincea victorie în șase etape, după ce s-a impus sâmbătă, în Covansa, cu scorul de 1-0.Daniel Păiuș a marcat unicul gol în minutul 38, dintr-o lovitură liberă. Bucovina este la trei puncte de prima clasată în serie

Bucovina Rădăuți tace și adună puncte. Trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a bifat a cincea victorie în șase etape, după ce s-a impus sâmbătă, în deplasare, la Târgu Secuiesc, cu scorul de 1-0.

Ionuț Plămadă a tras primul semnal de alarmă la poarta gazdelor, cu un șut din marginea careului respins cu dificultate de Bunduc. Covăsnenii au replicat la mijlocul primei reprize, când Zvoronciuc a fost salvat de transversală la un șut de la distanță. Anunțată de ocazia lui Ungurianu, deschiderea scorului a venit în minutul 38, când Păiuș a executat magistral o lovitură liberă de la 19 metri pentru 0-1 la pauză.

Formația rădăuțeană putea scăpa de emoții în repriza secundă, când nou-intrații Stoian și Busuioc au trecut în două rânduri pe lângă golul doi. KSE Târgu Secuiesc – Bucovina s-a terminat 0-1, iar echipa lui Goian și Bălan îi suflă în continuare în ceafă liderului Aerostar Bacău.

Bucovina Rădăuți a început în următoarea formulă de joc: Zvoronciuc – Alecsandru, Antonesei, Mihăeș, Ciobanu – Păiuș, Săhlean, Ungurianu – Plămadă, Netbai, Ionesi. Antrenori: Dorin Goian și Daniel Bălan. Pe parcurs au mai intrat: Stoian, Coroamă, Bejenar și Busuioc.

Runda următoare programează sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal din Rădăuți, derbyul dintre Bucovina și Oțelul Galați, echipe clasate pe ultimele două trepte ale podiumului în Seria I a Ligii a III-a.

(Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …