Saturday , April 27 2024

Bucovina Rădăuți a bifat a treia victorie consecutivă

Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan s-a impus, cu scorul de 3-1, în meciul disputat sâmbătă, pe teren propriu, în fața Ozanei Târgu Neamț. Rădăuțenii au marcat prin Netbai (penalty), Plămadă și Stoian (penalty) 

Bucovina Rădăuți a bifat a treia victorie consecutivă în Liga a III-a, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața Ozanei Târgu Neamț, cu scorul de 3-1, într-un meci din cadrul etapei a XI-a.

Trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a deschis scorul în mi­nutul 26, când Netbai a transformat un penalty acordat pentru un fault comis de portarul advers asupra lui Ionuț Plămadă. Formația nemțeană a egalat peste doar trei minute, prin Ionuț Furtună, care l-a învins pe Zvoronciuc cu un șut de la 20 de metri pentru 1-1 la pauză.

Gruparea rădăuțeană a revenit în avantaj la trei minute de la fluierul de start al reprizei secunde, când Ionuț Plămadă a înscris cu un șut din interiorul careului. Victoria gazdelor a fost securizată de Ionel Stoian, care a marcat tot din penalty, în minutul 69, pentru scorul final de 3-1.

Bucovina: Zvoronciuc – Alecsandru, Antonesei, Mihăeș, Coajă – Vitu, Săhlean, Ungurianu – Plămadă, Netbai, Stoian. Antrenori: Dorin Goian și Daniel Bălan. Au mai intrat: Țapu, Busuioc, Coroamă și Bejenar.

Rezultatele etapei a XI-a:

CSM Bacău – CSM Pașcani 2-0

Hușana Huși – Dunărea de Jos Galați 3-0

Şomuz Fălticeni – Ceahlăul Piatra Neamț 0-0

Bucovina Rădăuți – Ozana Târgu Neamț 3-1

Sporting Liești – FC Botoșani II 2-2

KSE Târgu Secuiesc – CSM Focșani 2-0

Oțelul Galați – Ştiința Miroslava 2-1

Foresta Suceava – Aerostar Bacău 1-0

În runda următoare, echipa rădăuțeană va evolua vineri, de la ora 14.00, pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …