Saturday , April 27 2024

Andrei Gag are planuri mari pentru 2017

“Sunt în cantonament la Suceava, unde mă pregătesc pentru Campionatele Europene de sală de la Belgrad, unde vreau să câștig aurul. Tot în acest an, mi-am propus să depășesc baremul de 21,5 metri”, a spus atletul pregătit de Ioan Zanfirache 

 Premiile DJTS - Gag

Desemnat cel mai bun atlet al anului trecut, Andrei Gag are planuri mari pentru 2017. Sportivul antrenat la CSU Suceava de Ioan Zanfirache a început deja pregătirile pentru Campionatele Europene de sală ce vor avea loc în perioada 3-5 martie, la Belgrad, unde țintește aurul continental la aruncarea greutății.

“Important este că sunt sănătos și că am depășit problemele medicale, sper și îmi doresc să nu mai am parte de accidentări. Nu știu încă exact programul pentru această iarnă, dar acum sunt în cantonament la Suceava și mă pregătesc pentru Europenele de sală. Tintesc cât mai sus, vreau să câștig aurul acolo”, a declarat Andrei Gag pentru presa din Arad, unde are a doua legitimare.

Gag vrea să înceapă în forță noul ciclu olimpic, după ce la Rio de Janeiro a ratat de puțin calificarea în finală. Sportivul de la CSU Suceava și-a mai fixat și o țintă pentru 2017. “Mi-am propus să depășesc baremul de 21,5 metri. Tot în acest an, au loc și Campionatele Mondiale în aer liber, unde mi-am propus să obțin un rezultat cât mai bun”, a precizat atletul de la CSU Suceava.

Andrei Gag a fost desemnat cel mai bun sportiv al județului Suceava în 2016, într-o anchetă realizată de conducerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava. Singurul reprezentant al unui club sucevean la Jocurile Olimpice de la Rio, atletul pregătit de Ioan Zanfirache la CSU Suceava a fost vicecampion mondial indoor, medaliat cu aur la Cam­­pio­natele Europene de aruncări, campion și recordman național pe par­cursul anului trecut. (Dănuț CHIDOVET)

 

 

 

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …