Friday , April 26 2024

AJF Suceava dă startul înscrierilor pentru campionatul județean de futsal

Inscrierile pentru cea de-a treia ediție a competiției vor avea loc în perioada 10-15 ianuarie. Campionatul județean de futsal va debuta la sfârșitul lunii ianuarie și se adresează formațiilor de Liga a IV-a și Liga a V-a

 Futsal - Anton

Asociația Județeană de Fotbal Suceava va organiza pentru al treilea consecutiv un campionat de futsal la nivelul ju­de­țului Suceava. Competiția este destinată celor peste 40 de for­mații din Liga a IV-a și Liga a V-a și va debuta la sfârșitul lunii ianuarie.

Înscrierile se vor desfășura în perioada 10-15 ianuarie, iar pentru a avea drept de joc în campionatul de futsal, echi­pele trebuie să fie afiliate la Asociația Județeană de Fotbal Suceava, iar jucătorii trebuie să aibă viza anuală AJF pe 2016. Jocurile se vor desfășura în sistem turneu, pe zone georgrafice, urmând ca la începutul lui martie să se organizeze un turneu final în sala LPS din Suceava.

“Cred că primele două ediții s-au bucurat de un real succes, iar în acest an mizăm pe un număr de peste 20 de echipe participante. Ne dorim să organizăm cel puțin patru turnee zonale a câte cinci echipe, primele două clasate urmând să se califice la turneul final. Cam­pionatul de futsal repre­zintă un bonus pentru echipele din județ, care au astfel ocazia să intre în formă în perspectiva sezonului de primăvară”, a spus președintele AJF, Ciprian Anton.

Meciurile se vor desfășura pe parcursul a două reprize a câte 20 de minute, după legile jocului de futsal, fiecare echipă urmând să fie formată dintr-un portar și patru jucători de câmp. Fiecare formație poate miza pe un lot maxim de 20 de persoane, format din 16 jucă­tori de câmp, doi portari, un an­trenor, plus un delegat.  (Dă­nuț CHIDOVET)

Vezi si

AJF Suceava a stabilit programul semifinalelelor din faza județeană a Cupei României

AJF Suceava a stabilit programul meciurilor din semifinalele fazei județene a Cupei României. Astfel, finalista …