Adrian Mutu pleacă de la Petrolul Ploiești

17/09/14 ora:1:07pm

adi-mutuSchimbările de la Petrolul nu se opresc la demiterea lui Răzvan Lucescu şi demisia managerului sportiv Marius Nicolae. Adrian Mutu ar fi acceptat oferta indienilor de la Chennai Titans şi din octombrie ar putea lua startul în primul campionat de fotbal profesionist pe care îl organizează India, Superlig. Petrolul ar urma să primească 100.000 de euro în schimbul dezlegării contractului.

Prezent la antrenamentul din această dimineaţă al Petrolului, Adrian Mutu, 35 de ani, va da un răspuns definitiv astăzi, dar oferta financiară îl tenteză să semneze acest ultim contract din carieră. În India ar lua 700.000 de euro pe sezon, iar propunerea este pe doi ani.

La Chennai Titans antrenează şi joacă fostul campion mondial cu Italia Marco Materazzi, 41 de ani. Clubul indian a fost în negocieri avansate cu brazilianul Ronaldinho, dar înţelegerea nu s-a finalizat, scrie Digi Sport.

În India vor evolua în acest prin sezon profesionist nume cunoscute din fotbalul mondial precum Anelka, Del Piero, Robert Pires, David Trezeguet, Fredrik Ljungberg, Joan Capdevila.

Marius Niculae a fost şi el în discuţii cu reprezenaţi clubului Mumbai City, dar indienii l-au convins pe Anelka şi nu au mai avut bani şi pentru “Săgeată”.