Șerban Nicolae, limbaj suburban și jigniri incalificabile la adresa deputatului USR Cosette Chichirau

6/12/17 ora:8:26pm

Scandalul care are loc miercuri în plenul Parlamentului, când coaliția PSD-ALDE a votat, pe repede înainte, în linia raportului Comisiei Iordache, a dus și la un schimb aprins de replici între senatorul PSD și președinte al comisiei SIPA Șerban Nicolae și deputatul USR Cosette Chichirău.

serban nicolaeDeputatul USR era în timpul unui Live pe pagina sa de Facebook și se apropie de senatorul PSD.

„Hoții sunt în fruntea Parlamentului”, îi spune Chichirău, moment în care Șerban Nicolae o face „asistată social” și îi răspunde că „penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”. De aici, discuția degenerează într-un schimb acid de replici, în care senatorul PSD o jignește pe deputată într-un mod incalificabil, relateaza Digi 24.

Șerban Nicolae: „Dumneavoastră cine sunteți? Vă luați leafa astăzi? E bună leafa aia mărită de PSD. Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă e rușine să fiți o asistată social?

Cosette Chichirău: Suta de amendamente sunt muncă.

Șerban Nicolae: L-ați citit pe vreunul? Nu mai rânjiți fasolea aia inutilă la mine. Aveți mâncare de deputat între dinți. Mâncarea aia de deputat.

Cosette Chichirău: Domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român și fură împreună cu grupul său infracțional, organizat.

Șerban Nicolae: Ia scrieți o plângere penală. Căutați un coleg alfabetizat și scrieți o plângere penală la adresa mea, cu ce am furat eu. Căutați un coleg care a terminat clasa a doua.

Cosette Chichirău: Păi dumneavoastră sunteți șofer la grupul infracțional organizat.

Șerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă, e incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi că eu sunt șofer?

Cosette Chichirău: Există poze.

Șerban Nicolae: Poze? CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal. Acuma ce să facem?

Cosette Chichirău: Dumneavoastră aveți CV? Care sunt calificările dumneavoastră? Furați România bucată cu bucată.

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. Tudor 06/12/2017 la ora 21:16 -

  o fi grasit serban cu vorbele dar nici cu cosete nu imi este rusine

  • Alecu 07/12/2017 la ora 11:19 -

   Tudore, să fim serioși. Măcar un pic.
   Una e să zică un deputat unui senator că e șoferul unui grup infracțional organizat (asta e, cum era odinioară în Academia Cațavencu, „Bârfă cu parfum de credibilitate”) sau că fură România bucată cu bucată (asta e la categoria „Bărfă beton”). Chiar și afrontul „Hoții sunt în fruntea Parlamentului” este măcar din categoria „Bârfă pentru care nu băgăm mâna în foc” (deși ei o cam bagă până la umăr).
   Alta e să-i spună un senator unui deputat: „mama ta este penală”; ai leafă de deputat (pe care PSD-ul a mărit-o), deci ești asistat social; „Căutați un coleg alfabetizat și scrieți o plângere penală … un coleg care a terminat clasa a doua”; „ Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal. Acuma ce să facem?”.
   Dacă, dle Tudor, pentru asemenea limbaj puteți spune doar: „o fi grasit serban cu vorbele”, pot să tolerez ideea că sunteți un admirator/susținător/votant/simpatizant al Puterii și poate este normal. Totuși, când puteți în antiteză „dar nici cu cosete nu imi este rusine”, cred cu multă fermitate că depășiți – poate nu cu rea credință – orice fel de limită a bunului simț și a normalului.
   Comparați, vă rog frumos, încă o dată, dle Tudor, limbajul dlui Șerban Nicolae și a dnei Cosette Chichirău și dacă veți găsi de cuviință în continuare că merită să îl „cauționați” în felul acesta pe senatorul PSD, după care să forțați o apropiere a limbalului dnei deputat de cel suburban al dlui senator, atunci mă îndoiesc și de buna dvs credință.
   Oriocum, mi-a plăcut mult de tot aia: Nu mai rânjiți fasolea aia inutilă la mine. Aveți mâncare de deputat între dinți. Mâncarea aia de deputat. Poate ne spune dl Șerban Nicolae ce legumă este utilă pentru un senator ca dânsul și de ce nici măcar pentru un deputat nu poate fi utilă fasolea; eu cred că MORCOVUL îi va fi util dlui Șerban Nicolae când va fi cazul, Doamne ajută!
   P.S.: MORCOVUL indică mai mult preocupare decât rea – credință :)))