Un șofer beat, care lovit o mașină și a plecat acasă, încătușat după ce s-a apucat să-i înjure pe polițiști

19/11/18 ora:2:41am

Vineri după-amiază, în jurul orei 16.33, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că  în fața magazinului Penny a avut loc un eveniment rutier. Așunși la fața locului, polițiștii au constatat că M. Petrică Cristinel, de 39 ani, din C-lung Moldovenesc, în timp ce conducea autoturismul marca VW cu nr. SV79MAZ pe strada Rândnicii din Câmpulung Moldovenesc, la intersecția cu strada Calea Bucovinei, a acroșat un autoturism marca VW condus de către E. Vladimir, din com. Pojorâta, provocând pagube materiale, după care și-a continuat deplasarea spre domiciliu.

Echipajul de poliție l-a identificat pe M. Petrică Cristinel la domiciliul său. Fiind testat cu  aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. În momentul în care i s-a solicitat să se deplaseze la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării probelor biologice, susnumitul s-a manifestat agresiv verbal și a adus injurii polițiștilor.

Conducătorul auto a fost încătușat și condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde a refuzat să îi fie pre­-levate mostre biologice de sânge. S-a luat legătura telefonic cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc care a dispus să se efectueze cercetările cu autorul în stare de libertate privind săvârșirea infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”. (O.S.)