Ultima răbufnire! Tudoreanu, înaintea meciului de sâmbătă: “Batem pe Sepsi și plecăm cu toții acasă!”

17/05/17 ora:9:39am

 „Chiar dacă nu s-a rezolvat absolut nimic în plan financiar, nu vrem să influențăm în vreun fel negativ lupta pentru promovare, să fim arătați cu degetul de restul echipelor”, a mai spus antrenorul Forestei, înaintea meciului de sâmbătă, de pe stadionul Areni. „Galben-verzii” au reluat de ieri antrenamentele în efectiv complet

 Tudoreanu [800x600]
Foresta moare, dar nu se predă. In ciuda gravelor probleme financiare de la club, “galben-verzii” nu vor să se facă de râs și promit să-și vândă scump pielea în meciul programat sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheor­ghe. De altfel, pentru a pregăti cât mai bine confruntarea cu gruparea covăsneană, a treia clasată în campionat, Bogdan Tudo­reanu și-a chemat elevii la antrenamente încă de ieri. “Vom juca 100% contra lui Sepsi. Nu vrem să ne facem de râs. Avem programate patru antrenamente în această săptămână pentru că vrem să ne prezentăm cât mai bine la ora meciului de sâmbătă. Chiar dacă nu s-a rezolvat nimic în plan financiar, ne-am propus să respectăm competiția. Nu vrem să influențăm în vreun fel negativ lupta pentru promovare, să fim arătați cu degetul de restul echipelor. Batem Sepsi și plecăm cu toții acasă!”, a declarat Tudoreanu, care a înaintat și un pronostic pentru meciul cu Sepsi: 2-0 pentru Foresta.

Apel la publicul sucevean: “Sper să cât mai multă lume”

Seful băncii tehnice a Forestei a făcut și un apel la suporterii suceveni pentru a veni în număr cât mai mare la meciul de sâmbătă, mai ales că este de așteptat ca Sepsi să fie încurajată pe Areni de câteva sute de fani. In plus, “galben-verzii” au nevoie de câți mai mulți bani din bilete pentru a acoperi măcar baremul de arbitraj. “Sper să vină cât mai multă lume. Avem nevoie mare de sprijinul ­pu­blicului sucevean, ținând cont că Sepsi are câte 200 de suporteri în fiecare deplasare”, a mai spus Bogdan Tudoreanu. Meciul dintre Foresta Suceava și Sepsi Sfântu Gheorghe este programat sâmbătă, cu începere de la ora 11.30, pe stadionul Areni, în direct la Digi Sport și Dolce Sport. (Dănuț CHIDOVET)

3 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Adrian 17/05/2017 la ora 15:26 -

    Tudoreanu si cei din lotul actual al Forestei, pot sa participe anul acesta la Cupa Nikodemus la minifotbal de la Radauti, ca asta este valoarea lor. Asa poate castiga si ei ceva.

  2. Dati-va demisia 17/05/2017 la ora 15:18 -

    Fără muncă,… nu se mââncă!?

  3. Tanase 17/05/2017 la ora 14:14 -

    Drum bun ! Mergeti la munca trantorilor si produceti ceva !