Tamponare la Iaslovăț: Şoferul vinovat a primit amendă, celălalt, minor, are dosar penal pentru că a condus fără permis

23/08/19 ora:4:37am

Acesta din urmă este un băiat de 17 ani care a fugit de la locul accidentului. Mașina lui a fost lovită pentru că șoferul din spatele său nu a păstrat o distanță sigură în mers

Miercuri, 21 august, la ora 18.30, polițiștii din Iaslovăț au fost sesizați de Robert B. despre faptul că în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 2 K, pe direcția Iaslovăț -Arbore, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, conducătorul celuilalt autoturism fugind de la locul evenimentului.

Polițiștii au găsit la fața locului mașina celui care îi sunase, parcată pe partea dreaptă a drumului, prezentând avarii în partea din față. În urma activităților informativ-operative efectuate, ei au identificat celălalt autoturism implicat în tamponare. Este vorba despre un BMW condus de Dănuț S., de 17 ani, localnic.Robert B., în timp ce conducea D.N. 2 K, pe direcția Iaslovăț – Arbore, din cauza nepăstrării distanței în mers față de autoturismul din fața sa, a intrat în coliziune față-spate cu mașina condusă de Dănuț S., care nu este posesor de permis de conducere. Robert B. a fost sancționat cu amendă. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind  negative. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”. (O.S.)