Scuterist accidentat de o mașină la Vicovu de Sus

16/05/19 ora:2:34am

Soferul dădea cu spatele să iasă dintr-o parcare și nu l-a văzut pe bărbatul aflat pe scuter. Acesta din urmă conducea fără permis un scuter neînmatriculat

 

Un scuterist a fost accidentat marți, 14 mai, la Vicovu de Sus, de o mașină condusă de un bărbat fără permis. În jurul orei 12.25, Andrei Ovidiu R., de 31 de ani, din Ipotești, în timp ce se afla într-o parcare pe Calea Cernăuți, din Vicovu de Sus, la volanul autoturismului marca TOYOTA, a efectuat manevra de mers înapoi pentru a ieși din parcare cu spatele și a intrat în coliziune cu Ştefan S., de 50 de ani, din localitatea Vicovu de Sus, care conducea scuterul marca PIAGGIO, neînmatriculat, pe Calea Cernăuți din direcția zonei de graniță a orașului Vicovu de Sus către centrul orașului, iar în urma impactului Ştefan S. a căzut pe partea carosabilă. În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de pe scuter, care a fost preluat și transportat de un echipaj al ambulanței sosit la fața locului la Spitalul Municipal Rădăuți.

Conducătorul auto Andrei Ovidiu R. a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Ştefan S. a fost și el testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind apoi condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În urma verificării conducătorului scuterului în baza de date, polițiștii au constatat faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”punerea în mișcare sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”. (O.S.)