Femeie strivită între propria mașină și un perete al casei

12/12/18 ora:10:03am

Marti dimineață, Poliția Orașului Siret a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza satului Românești, comuna Grănicești, o femeie a fost lovită de mașină, fiind găsită în casă, inconștientă.

Polițiștii deplasați la fața locului au aflat că, în jurul orelor 08:40, M. Mariana, de 34 ani, a ieșit din casă și a pornit motorul autoturismului marca VW Passat care era parcat în curtea locuinței. Aceasta a pornit instalația de dezaburire, după care a coborât din autoturism și s-a deplasat în spatele acestuia.

Întrucât curtea este în pantă, la scurt timp autoturismul s-a pus în mișcare, nefiind asigurat corespunzător și a surprins-o pe susnumită între haion și o anexă a locuinței, fiind imobilizată. Un vecin a auzit strigătele acesteia, a intrat în curte și a mutat mașina, după care a ajutat-o să intre în casă.

În urma impactului M. Mariana a suferit leziuni, motiv pentru care a fost preluată de ambulanță fiind diagnosticată preliminar cu: suspiciune fractură bazin și hemoragie internă, după care a fost transportată  la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru investigații suplimentare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.