Fată de 17 ani din Constanța, venită la Suceava să se prostitueze, găsită moartă într-un apartament

20/04/19 ora:3:11am

Vineri dimineață, la ora 01.58, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către o tânără cu privire la faptul că în jurul orei 01.50, a găsit-o pe colega de apartament, P. Gabriela, de 17 de ani, decedată în cada din apartamentul unde locuiește cu chirie, pe  Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava. P. Gabriela, din județul Constanța, se afla în municipiul Suceava de circa o săptămână și locuia cu chirie în apartamentul respectiv.

Cu ocazia sosirii la fața locului a echipei operative s-a constatat că ușa de acces în locuință este închisă, dar neasigurată, iar în baia imobilului  a fost identificat cadavrul numitei P. Gabriela, în poziția întins pe spate, pe pardoseala băii, aceasta fiind scoasă din cada de catre fata care a sunat la 112 și care a incercat sa îi acorde primul ajutor.

Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violență și a fost transporat la Morga Spitalului Suceava pentru efectuarea necropsiei.

Cauza a fost preluată de către ofițeri din cadrul S.I.C Suceava pentru stabilirea tutruror circumstanțelor producerii evenimentului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,ucidere din culpă„ (moarte suspectă).

Conform mai multor surse, tanara respectivă, alături de alte două fete găsite în apartament la momentul venirii polițiștilor, închiriaseră apartamentul de vizavi de Metro pentru a practica prostituția, anunțuri în care își ofereau „serviciile” fiind postate pe mai multe site-uri de acest gen.

In cursul zilei de vineri au fost audiate colegele fetei găsită decedată, conturându-se presupunerea că P. Gabriela ar fi murit în urma unui exces de alcool și energizante sau droguri.

Trebuie spus că tânăra a fost dată dispărută de părinții ei anul trecut de mai multe ori, ea fugind de acasă diverse perioade de timp. In notele  publice prin care Poliția anunța, în mai și în august anul trecut, dispariția, ea era descrisă astfel: V.-GABRIELA P., în vârstă de 16 ani, din localitatea Albești, județul Constanța. Înălţime 1.65 m, greutate 50 kg, ten deschis, păr lung, blond, față prelungă, ochi verzi, prezintă un tatuaj pe antebraț cu numele „Roxana”.