Doi tineri, răniți într-un accident la Voitinel. Bărbatul de la volan nu avea permis

23/12/19 ora:7:03am

Mașina s-a izbit într-un cap de pod și într-un gard. Tânărul de 23 de ani de la volan și pasagera lui, o fată de 18 ani, au ajuns la spital

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 00.30, la Voitinel a avut loc un accident soldat cu rănirea șoferului de 23 de ani și a unei pasagere de 18 ani. Fănel B., de 23 de ani, din  Vicovu de Jos conducea autoturismul marca Seat Leon pe D.J. 178 F, în interiorul localității Voitinel, pe direcția Gălănești – Voitinel.  Acesta  a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă,  lovindu-se cu mașina de un cap de pod și de un gard.  În urma impactului a rezultat avarierea autovehiculului,  vătămarea corporală a conducătorului auto și a Floarei M., de 18 ani, din orașul Vicovu de Sus,  pasageră pe locul din dreapta față. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Municipal Rădăuți.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  În urma interogării bazei de date s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvâr­șirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și  „conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”. (O.S.)