Doi tineri fără permis au fost încătuşaţi după ce s-au plimbat prin Marginea cu o maşină pe care doreau să o cumpere

13/03/18 ora:9:21am

La data de 11 martie 2018, la ora 20.00, poliţiştii din Marginea au făcut semn regulamentar de oprire autoturismului Nissan, care se deplasa pe strada Scolii, din comuna Suceviţa, însă şoferul nu a res­pectat semnalul de oprire, motiv pentru care au fost pornite semna­­lele acustice şi luminoase de pe autospeciala de poliţie, reuşindu-se blocarea maşinii, constatându-se că în interior se aflau doi tineri. Cum individul de la volan încerca să dea cu spatele, poliţiştii l-au somat verbal să se oprească, după care au scos cele două persoane din autovehicul prin folosirea forţei fizice, acestea fiind imobilizate la sol şi încătuşate.masina-politia-rutiera

Soferul a fost legitimat în persoana lui Robert Rusar, de 17 ani, din comuna Suceviţa, iar pasagerul de pe bancheta din stânga faţă a fost legitimat în persoana lui Cornel Marcu, de 18 ani, din aceeaşi localitate. Pentru maşina condusă, Robert Rusar nu a putut prezenta niciun document. Poliţiştii au făcut verificări în bazele de date, ocazie cu care au stabilit că minorul nu are permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Oamenii legii au mai stabilit că în seara zilei de 11 martie 2018, în jurul orei 20.00, Robert Rusar a condus autovehiculul Nissan pe strada Scolii din comuna Suceviţa, fiindu-i încredinţat în vederea cumpărării de către proprietarul acestuia, Vasile Baciu, de 27 de ani, din aceeaşi localitate.

In acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de „conducerea fără permis” şi „încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu deţine permis de conducere”. (D.Z.)