Doi răniți într-un accident produs la Spătărești în urma unei depășiri neregulamentare

22/08/17 ora:7:40am

Un humorean s-a angajat într-o depășire trecând peste linia continuă. El a intrat cu mașina în coliziune cu vehiculul pe care îl depășea. Două persoane au fost rănite

 accident raniti

La data de 20 august 2017, la ora 23.30, Mihai Ursan, de 21 de ani, din orașul Gura Humorului, în timp ce conducea autoturismul Skoda pe DN 2E, din direcția Spătărești către Gura Humorului, la intersecția cu DJ 209A, s-a angajat în depășirea autoturismului Volkswagen condus de Ioana Savu, de 20 de ani, din comuna Mălini, peste marcajul continuu care desparte sensurile de mers și a intrat în coliziune cu vehiculul depășit în momentul în care conducătorul acestuia a virat stânga pentru a intra pe DJ 209 A.

Din primele verificări ale polițiștilor, vinovat de producerea accidentului se face Mihai Ursan, care s-a angajat în depășire într-o zonă în care aceasta este interzisă prin marcaje.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor două mașini și rănirea lui Ionuț Martiniuc, de 22 de ani, din orașul Gura Humorului și a Gabrielei Dragoman, de 21 de ani, din municipiul Brăila, ambii pasageri în Skoda. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei la Spitalul din Fălticeni.

In acest caz a fost întocmit un dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”. (D.Z.)