Cum își face “Dorel” de cap cu proiectele cu care se laudă Primăria Suceava

17/09/19 ora:7:52am

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat ieri că două străzi au fost refăcute în totalitate în ultima vreme. Este vorba despre străzile Viitorului din cartierul Obcini și Putna din cartierul ANL de la Burdujeni.

În ceea ce ne privește, sunt cel puțin două observații pe care avem a le face vizavi de muncitorii care au executat lucrarea pe strada din Obcini, dar poate și de cei care au supravegheat-o.

În vreme ce Ion Lungu se laudă – dar și viceprimarul Lucian Harșovschi s-a lăudat, la un moment dat, cu lucrările executate parțial la acea dată – alții fie sunt prea obosiți ca să dea atenție la detalii, fie din răutate simt nevoia să lase niște „urme” de râsul lumii. Ambele cazuri sunt pe strada Viitorului, unul la tronsonul dintre strada Stațiunii spre cea a Victoriei, iar altul pe cel de la strada Victoriei spre strada Măgurei.

O „răzătoare” metalică folosită de toată lumea pentru a se șterge pe picioare de noroi a fost îngropată în pavele exact peste locul unde oameni își șterg picioarele. Aspectul a fost semnalat, dar nimeni nu a luat atitudine.

La fel cum nimeni nu a luat atitudine nici cu privire la un stâlp lăsat la mijlocul intrării pe un loc de parcare. Este adevărat că în acest caz, deocamdată, șoferii pot parca cu condiția ca pe locul vecin să nu fi parcat deja nimeni și pot ieși de pe locul respectiv cu condiția ca mai întâi să fie ieșit mașina de pe locul învecinat. La iarnă s-ar putea să fie mai dificilă situația din motive ușor de înțeles.

Oficial, primarul Ion Lungu a menționat pe contul său de facebook faptul că pe cele două străzi s-au reabilitat trotuarele și s-au amenajat locuri de parcare. Nu știm precis dacă i s-a adus la cunoștință că s-ar fi remediat această problemă – imaginile prezentate pe contul de facebook sunt din locuri unde lucrarea a fost executată bine, problemă care poate nu este atât de gravă ca amploare, cât ca imagine.

Este de asemenea de menționat că Ion Lungu speră ca toamna să fie lungă și frumoasă astfel încît să se încheie și reabilitarea altor străzi cum ar fi: Traian Țăranu din cartierul Obcini, Micșunelelor din cartierul Ițcani sau Lev Tolstoi din Burdujeni-Sat. (D.P.)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Bosu 17/09/2019 la ora 22:37 -

    Bai frate. dar in prima poza e un ”gigel” care nu lasa pe nimeni sa parcheze ca el are titlu de proprietate. Poftim… alo Primaria si organele pe ce criteriu dati PAMANT ? E o ”nefacuta” de te ia cu capul in ceea ce priveste PAMANTUL in zona OBCINI. ALOOOOOOOOOOOOOO…………..dnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..