„Ce dacă” – lansare de carte şi vernisaj, eveniment în prezenţa autorului, regizorul Alexander Hausvater

8/05/18 ora:9:15am

Teatrul Municipal Matei Vişniec Suceava invită sucevenii la o întâlnire cu regizorul Alexander Hausvater, o personalitate culturală complexă, pentru care Suceava nu e deloc străină. Evenimentul Ce dacă – Lansare de carte şi vernisaj, ilustraţii de Dan Lăcătuş, va avea loc joi 10 mai, ora 16.00, în spaţiul expoziţional al TMMVS.ce daca afis

Volumul „Ce dacă” apărut la Editura Integral, în 2017 , este cartea în care  Alexander Hausvater, prin intermediul unor povestiri scurte, ne propune o călătorie în copilărie,  până la descoperirea vârstei adulte. Aşa cum autorul însuşi spune, este „o lume a poveştilor în care povestea în sine, trăită sau povestită, este o necesitate pentru a supravieţui”.

Alexander Hausvater este un artist-fenomen al teatrului. Renumit regizor, scriitor, profesor şi scenarist, el a fost distins cu numeroase premii naţionale şi internaţionale. Spectacolele sale s-au bucurat de un real succes, iar cel montat la Suceava, „Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”, a reprezentat un eveniment pentru comunitatea noastră, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei de Teatrul sucevean. (O.S.)