Friday , April 26 2024

Bărbat din Moara, reținut după ce, beat fiind, a intrat cu mașina într-un autoturism oprit, la Galeria Mall

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată luni la prânz prin 112 despre faptul că pe bulevardul Sofia Vicovenca în fața Galeria Mall a avut loc un accident rutier soldat cu pa­gube materiale, iar unul dintre conducătorii auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii i-au găsit la fața locului pe cei doi conducători auto. Vasile B., de 44 de ani, din Pașcani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar Radu Ş., de 45 de ani, din Moara, a fost testat și el, rezultatul fiind 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Ju­de­țean Suceava, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge la interval de o oră pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Din discuțiile purtate cu cei doi conducători auto anchetatorii au stabilit faptul că Radu Ş., conducând autoturismul Opel Agila din direcția Moara spre Metro, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune laterală cu autoturismul VW Caddy care circula pe b-dul Sofia Vicoveanca dinspre Fălticeni și era oprit pentru a acorda prioritate autoturismului mai sus menționat.

Radu Ş. a fost reținut 24 de ore începând cu 24 fecbruarie, ora 20.30 și a fost introdus în Arestul IPJ Su­ceava, iar pe numele lui polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”. (O.S.)

Vezi si

Transport ilegal de lemn, depistat de polițiști la Crucea

Miercuri seara, la ora 19.40, pe drumul forestier Bârnărel, pe raza comunei Crucea, polițiștii au …