Saturday , April 27 2024

Şase câini au fost găsiți împușcați la ieșirea din Arbore spre Clit

Localnicii spun că în zonă a avut loc o partidă de vâ­nătoare și bănuiesc că atunci s-a produs masacrul 

Şase câini au fost găsiți împușcați, între localitățile Solca și Arbore. Situația a fost semnalată de localnici. Potrivit acestora, în zonă a avut loc o partidă de vânătoare.

Câinii au fost găsiți în cursul serii de miercuri, de către localnici. Aceștia au anunțat Poliția, dar și un ONG care se ocupă de salvarea animalelor.

Atât polițistii, cât și reprezentanții ONG-ului Casa lui Patrocle – Animal Rescue au ajuns în zonă pentru a vedea ce s-a întâmplat și pentru a lua probe.

„Şase cadavre de câini împușcați, atât am găsit până acum, posibil să fie mai mulți însă se lasă noaptea și este prea frig să mai orbecăim pe câmp. Suntem cu poliția, așteptăm să-și facă treaba”, au arătat miercuri seara reprezentanții de la Casa lui Patrocle – Animal Rescue.

Fiecare dintre patrupede avea mai multe plăgi împușcate. Potrivit imaginilor publicate de ONG, localnicii din zonă spun că în urmă cu o zi a avut loc o partidă de vânătoare și că atunci ar fi fost omorâte animalele. Poliția face verificări  în acest caz. t

 

Vezi si

(P) Alege inteligent! Alege PYAM Residence! Cartier Privat de Vile 

PYAM Residence Cartier de vile – executate impecabil, gândite până la cel mai mic detaliu! …

No comments

  1. Caprioare impuscate nu s-au gasit? Sau iepuri, sau mistreti? Oare de ce nu face nimeni “Casa lui Iepurila” si sa-i bage la puscarie pe aia de vaneaza iepuri?

    “Casa lui Patrocle” ar trebui sa caute cainii si sa sii adune la ei acolo daca tot ii iubesc asha de mult.

    PS: si eu iubesc cainii, si am grija de unul, dar nu am nici o retinere cand vine vorba de a extermina cainii vagabonzi