Saturday , April 27 2024

Un băietan cu BMW s-a luat la harță cu un alt șofer, a intrat în mașina acestuia, l-a chemat pe taică-su în ajutor și i-au tras și o bătaie amărâtului care-i ieșise-n cale

Joi seara, la ora 21.45, polițiștii din cadrul SPR 12 Preuteşti au fost sesizați prin SNUAU 112, de către G. Marius, de 23 ani, din orașul Liteni, despre faptul că a fost bătut și i-a fost distrusă mașina. În urma cercetărilor s-a stabilit că, în data de 27.06.2019, ora 21.40, în timp ce se deplasa cu auto marca SSANGYONG pe DJ 208C din direcția Pleșești spre Valea Glodului la intrarea în satul Giurgești, G. Marius s-a șicanat în trafic cu conducătorul autoturismului marca BMW X5, în persoana lui G. Victor, de 19 ani, din comuna Vulturești, cel din urmă pătrunzând pe contrasens, iar în urma accidentului rezultând avarierea celor doua vehicule.

La fața locului a venit și tatăl conducătorului auto BMW în persoana lui, G. Vasile, de 49 ani, din comuna Vulturești, ocazie cu care aceștia l-au lovit pe G. Marius.

Conducătorul autoturismului BMW X5 a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002M cu amendă în valoare de 1.160 și s-a dispus reținerea permisului pentru o perioadă de 60 zile.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „distrugere din culpă” și „lovirea sau alte violențe”.

Vezi si

(P) Alege inteligent! Alege PYAM Residence! Cartier Privat de Vile 

PYAM Residence Cartier de vile – executate impecabil, gândite până la cel mai mic detaliu! …

2 comments

  1. ”Politia chestioneaza…” Alt ”italian” care a uitat ”como se dice la voi”… 🙂

  2. Aceasta este consecinta faptului ca politia chestioneaza in trafic doar pe cei corecti ,cu “posibilitati normale ” ………