Sunday , November 27 2022

ZMEURA DE AUR: "Ultimul războinic al aerului"- cel mai prost film. Lista"câştigătorilor":

Producţia “Ultimul războinic al aerului/ The Last Airbender” a primit titlul de cel mai prost film la gala premiillor Zmeura de Aur, ce a avut loc sâmbătă seară.
Filmul lui M. Night Shyamalan a primit cele mai multe trofee care “recompensează” cele mai proaste prestaţii- cinci la număr – fiind urmat îndeaproape de “Totul despre sex 2”.
Starurile din “Valentine’s Day”, Ashton Kutcher şi Jessica Alba, au câştigat Zmeura de Aur pentru cel mai prost actor în rol principal, respectiv cea mai proastă actriţă în rol secundar. Kutcher a mai fost nominalizat pentru rolul său din “Un cuplu mortal/ Killers” iar Alba, pentru “O familie de coşmar/ Little Fockers”, “Ucigaş în mine/ The Killer Inside Me” şi “Machete”.
Organizatori galei au notat faptul că “Ultimul războinic al aerului” este inspirat dintr-un serial animat şi au existat tineri nemulţumiţi de adaptarea poveştii pentru marele ecran.
“Când a apărut filmul, criticii şi fanii au fost de acord: este foarte prost” a spus fondatorul premiilor Zmeura de Aur, John Wilson. Filmul “Ultimul războinic al aerului”, care a intrat în cinematografe vara trecută, este povestea unui băiat care se poate folosi de forţele naturii pentru a restabili armonia într-o lume măcinată de războaie.
În ciuda nemulţumirii criticilor, filmul a avut încasări globale de aproape 320 de milioane de dolari.
Cât despre cele patrru femei sofisticate din “Totul despre sex”, care, de data aceasta pleacă într-o călătorie la Abu Dhabi, prezentatorul galei, Chip Dornell a spus că sunt “cele mai proaste ambasadoare ale bunăvoinţei de la masacrul de la My Lai”. Spre deosebire de anul trecut, când Sandra Bullock a venit să primească premiul, anul acesta, beneficiarii statuetelor nu au apărut.
Premiile Zmeura de Aur au fost create în 1980, de John Wilson, un cinefil împătimit.
Câştigătorii – decişi în urma voturilor celor 687 de membri ai Fundaţiei Zmeura de Aur – primesc un trofeu, care valorează câţiva dolari, format dintr-o zmeură aurie, pusă pe o peliculă de 8 mm ciopârţită.
Cea de-a 31-a gală a premiilor Zmeura de Aur (Razzie Awards) a avut loc la Barnsdall Gallery Theatre din Hollywood pe 26 februarie, cu o zi înainte de gala premiilor Oscar.
Lista integrală a câştigătorilor premiilor Zmeura de Aur:
Cel mai prost film: “Ultimul războinic al aerului”
Cel mai prost actor: Ashton Kutcher (“Killers” şi “Valentine’s Day”)
Cea mai proastă actriţă: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon (“Sex and the City 2”)
Cea mai proastă actriţă în rol secundar: Jessica Alba (“The Killer Inside Me,” “Little Fockers,” “Machete” şi “Valentine’s Day”)
Cel mai prost actor în rol secundar: Jackson Rathbone (“Ultimul războinic al aerului” şi “Saga Amurg: Eclipsa”)
Cel mai proastă metodă de a folosi tehnologia 3D: “Ultimul războinic al aerului”
Cel mai prost cuplu de pe ecran/ cel mai prost personaj colectiv: toată distribuţia din “Totul despre sex 2”
Cel mai prost regizor: M. Night Shyamalan (“Ultimul războinic al aerului”)
Cel mai prost scenariu: “Ultimul războinic al aerului”
Cel mai prost sequel: “Totul despre sex 2”

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …