Saturday , October 1 2022

Zavoranu: "M-am întâlnit cu Maschio din milă, apoi i-am dat ţeapă"

Oana Zăvoranu a luat foc în urma declaraţiei făcute de afaceristul italian, potrivit căreia fosta soţie a lui Pepe nu-l atrage ca femeie.
”Mirco Maschio a însemnat doar o pereche de şosete schimbate, pe care apoi le-am aruncat. Nu avea nici o şansă să se vadă cu mine mai mult decât o dată pentru că este un bătrân, un plictisitor. Are mintea hărţuită, de aia nu se lipeşte nici una de el. Cred că eu l-am părăsit cel mai repede dintre toate. Am dovezi zdrobitoare că era înnebunit după mine. Desfăşurătorul telefonic arată că mi-a dat sute de telefoane, iar eu doar unul. În plus, recepţionera şi angajaţii de la hotelul din Piaţa Amzei  erau anesteziaţi de câte ori îi suna şi îi întreba dacă am venit. La fel ca Huidu, este un frustrat, un refuzat, care începe să bată câmpii. Dacă nu-şi cere public scuze pentru această minciună îl distrug, nu o să mai calce în România. Şi-a dat cu firma rău în cap”, a declarat Oana Zăvoranu.
”Această relaţie nu ar fi ieşit la iveală, nu aveam această intenţie, pentru că chiar nu am de ce să mă laud cu el, dacă nu făcea această gafă care mă scârbeşte. În plus, are şi puţa mică. M-am văzut cu el marţi seară din milă, iar miercuri i-am dat ţeapă. Un lord nu ar fi vorbit aşa nici măcar despre o prostituată. Nu se va mai putea cupla cu nici o femeie, nimeni nu vrea aşa ceva. Să-şi ceară public scuze pentru minciună, şi să-şi retragă cuvintele, altfel îl distrug, nu o să mai calce în România”. (sursa: Libertatea)

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …