Tuesday , October 19 2021

Zacuscă, salată de vinete, caracatiță, vită de Argentina și langustine. Meniul de la nunta Simonei

Simona Halep s-a cununat civil cu Toni Iuruc, sărbătorind evenimentul la beach-clubul Fratelli din Mamaia. Cei peste 300 de invitați au fost tratați cu un meniu care a avut în componență preparate tradiționale românești și machedonești și feluri sofisticate, pentru toate gusturile, inclusiv un corner raw-vegan.

Conform digisport.ro, acesta a arătat astfel:

„Corner tradiţional românesc”

mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)

plăcinte Machedoneşti servite cu lapte bătut

salată de vinete servită cu ardei copţi

zacuscă de legume

piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie

piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie

platou de crudităţi

Aperitiv

scoici Saint Jaques şi trei tipuri de tartar.

piept de raţă cu Chutney de mango

terină de foie gras cu trufe tartar de vită cu chips de cartofi dulci

tartar de ton cu biscuiţi de miso

scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice

tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie

Peşte

peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche

piure de broccoli şi vinegretă de mango

Sarmale

în foi de viţă

în foi de varză

Carne

muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel

langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură.

Pe masă s-au aflat și băuturile potrivite pentru fiecare fel din meniu.

Open bar

Şampanie Dom Perignon,

Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal, Mars Kasei.

Vezi si

VIDEO. Catherine Zeta-Jones se află în România. Ea filmează „Familia Addams” pentru Netflix

Catherine Zeta-Jones se află la București. Celebra actriță a ajuns în România și a postat …