Monday , October 3 2022

Yahoo! va integra în fluxul său mesaje de pe Twitter

yahoo

Yahoo! va integra mesaje Twitter “pertinente şi personalizate”. Noul serviciu va începe să fie implementat în această săptămână pentru internauţii americani.
Grupul american Yahoo! a anunţat, joi, că va integra în paginile sale de actualităţi diverse comentarii extrase de pe platforma de microblogging Twitter, informează AFP. “Actualizările în direct (de pe Twitter) făcute de politicieni, celebrităţi, instituţii media (…) au devenit o importantă sursă de informaţii în timp real”, a declarat directoarea generală a grupului Yahoo!, Marissa Mayer, pe blogul oficial al grupului.
Yahoo! va integra mesaje Twitter “pertinente şi personalizate”, a adăugat Marissa Mayer. Noul serviciu va începe să fie implementat în această săptămână pentru internauţii americani. Marissa Mayer, care a preluat conducerea grupului Yahoo! în vara anului trecut, cu obiectivul de a relansa creşterea grupului, a pus accentul pe simplificarea şi personalizarea serviciilor Yahoo!. Ea a modernizat în special pagina de start a portalului internet şi serviciul de mesagerie Yahoo! Mail.

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …