Sunday , November 27 2022

"Xscape", albumul postum al lui Michael Jackson, a fost lansat

michael-jackson

Albumul postum al lui Michael Jackson, “Xscape”, a fost lansat marți, ocazie cu care postul de radio prin satelit SiriusXM a lansat și un canal special dedicat acestui eveniment muzical, “The Michael Jackson Channel”, conform TMZ.com.
Noul post de radio le oferă ascultătorilor acces exclusiv la hiturile regelui pop, la piesele sale mai rare dar și la piese de pe acest ultim album pentru o perioadă de două săptămâni.
Albumul “Xscape” cuprinde o serie de piese care nu au ajuns să facă parte din niciunul dintre albumele de studio ale lui Michael. Aceste piese au fost remasterizate și scoase, în premieră, pe piața muzicală. Varianta “de lux” a albumului conține și variantele originale ale acestor piese, dar și o piesă care a fost reeditată sub forma unui duet cu Justin Timberlake.
Unul dintre frații lui Michael, Jermaine, a precizat că mai există piese înregistrate de regele pop care nu au fost încă lansate și care ar putea fi folosite pentru a mai scoate încă un album postum. El a susținut că-și dorește ca acest eventual album să fie publicat sub titulatura Jackson 5, piesele respective datând din perioada în care Michael cânta alături de frații săi în această formație. (Agerpres)
 

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …