Wednesday , February 1 2023

Willem Dafoe şi Emily Watson filmează la Bâlea Lac, unde echipa va lucra până miercuri

Actorii Willem Dafoe şi Emily Watson filmează în aceste zile scene din producţia „Legenda lui Ochi” la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, în Munţii Făgăraş, potrivit proprietarului Cabanei Paltinu, Marius Olariu.

“O echipă mixtă, româno-americană, la turnarea unor scene din filmul ‘Legenda lui Ochi’, cu Willem Dafoe şi alţi actori americani, scenă în care sunt folosite oile noastre autohtone. Alături de Willem Dafoe, în această scenă are un rol principal actriţa Emily Watson”, a scris pe pagina sa de Facebook Marius Olariu, citat de spotmedia.

Acesta a confirmat că la Bâlea Lac sunt prezenţi, până miercuri, Willem Dafoe şi Emily Watson, împreună cu alţi actori. Actriţa britanică Emily Watson i-a mărturisit lui Marius Olariu că este impresionată de peisajul de la Bâlea.

Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la premiul Oscar și trei la Globul de Aur, în timp ce Emily Watson are două nominalizări la premiul Oscar și cinci la Globul de Aur.

 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …