Tuesday , July 5 2022
Breaking News

Will Smith și-a dat demisia din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice: “Lista celor pe care i-am rănit e lungă”

Will Smith a anunţat că şi-a dat demisia din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, după ce l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock pe scenă la Premiile Academiei de weekendul trecut, transmite CNN.

”Demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi voi accepta orice alte consecinţe pe care Consiliul le consideră adecvate”, a afirmat Smith într-o declaraţie transmisă pentru CNN de publicistul său.

“Lista celor pe care i-am rănit este lungă și îi include pe Chris, familia sa, mulți dintre prietenii mei dragi, toți cei prezenți și publicul de acasă”, a continuat Smith. “Am trădat încrederea Academiei. Am privat alți nominalizați și câștigători de ocazia lor de a sărbători și de a fi sărbătoriți pentru munca lor extraordinară. Sunt devastat”

David Rubin, preşedintele Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, a declarat, vineri, într-o declaraţie, că organizaţia a primit şi a acceptat ”demisia imediată” a lui Smith.

”Vom continua să mergem mai departe cu procedurile noastre disciplinare împotriva domnului Smith pentru încălcări ale Standardelor de conduită ale Academiei, înainte de următoarea întâlnire a consiliului de administraţie programată pe 18 aprilie”, a adăugat Rubin.

Acţiunile disciplinare ale Academiei includ suspendarea sau expulzarea, împreună cu ”alte sancţiuni permise de Statutul şi Standardele de Conduită”, a transmis organizaţia.

În seara Oscarurilor, imediat după ce Will Smith l-a lovit pe Chris Rock după o glumă a acestuia cu referire la alopecia de care suferă Jada Smith, polițiștii au ajuns în culise în timpul show-ului cu intenția de a-l reține pe actor pentru „agresiune fizică” și au discutast în spatele scenei cu Chris Rock. Acesta însă a refuzat să depună plângere – „Nu, nu, nu vreau așa ceva”, ar fi spus comediantul, care nu a vrut să facă circ și să strice cel mai important eveniment din lumea cinematografiei.

Vezi si

UNESCO declară borşul ucrainean patrimoniu protejat

Războiul dintre Ucraina şi Rusia s-a mutat în bucătărie. UNESCO declară borşul ucrainean patrimoniu protejat. …