Saturday , December 3 2022

Whitney Houston moare dacă nu se lasă de fumat! Are emfizem pulmonar

Whitney Houston, de nerecunoscut dupa repetatele ei probleme de sanantate cauzate de alcool, droguri si fumat
Vestea că suferă de emfizem a căzut ca un trăsnet pentru cântăreaţa de 47 de ani. Whitney Houston a aflat de la doctori că are de ales: ori se lasă de fumat, ori moare.
Chiar dacă boala este în faza ei incipientă, riscul este unul imens. „Doctorii i-au spus că va avea o moarte îngrozitoare dacă nu renunţă complet la fumat”, a declarat pentru revista americană „National Enquirer” o prietenă de-ale cântăreţei.
Emfizemul se manifestă prin senzaţie de sufocare la efort, tuse cronică şi o umflare anormală a toracelui. Whitney Houston a ignorat simptomele apărute în ultimele luni.
AS continuat să aibă un stil de viaţă dezordonat şi, gurile rele, spun că nu ar fi încetat să consume cocaină. Fumătoare înrăită, Whitney a recunoscut că „şi-a pierdut vocea” şi că din cauza problemelor de respiraţie abia mai poate cânta.
Acum e nevoită să renunţe la viciu, după mai bine de 25 de ani de dependenţă de tutun. Şi cum aşchia nu sare departe de trunchi, fiica ei Bobbi Kristina, de 18 ani, a fost internată la dezintoxicare după ce a urmat exemplul ma­­mei şi a exagerat cu alcoolul.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …