Tuesday , May 28 2024

What's Up, incatusat si dus la politie dupa ce si-a agresat iubita. El a fost violent si fata de politisti

Cântăreţul Marius Marian Ivancea, cunoscut ca „What’s Up”, a fost dus la Secţia 17 de Poliţie din Capitală, luni seara, după ce a fost reclamat de iubita sa, Alice Badea, care a sunat la 112 şi a spus că bărbatul o agresează.

Când polițiștii au ajuns la adresa menționată de tânără, Whats Up a devenit agitat, le-a adus injurii şi a fost agresiv cu aceștia. La mai bine de două ore după ce a fost încătușat de polițiștii care au răspuns apelului făcut la 112 de iubita lui, Whats Up a părăsit secția de poliție flancat de doi oameni ai legii, relateaza libertatea.ro.
Întrebat de jurnaliști ce s-a întâmplat, cântărețul a făcut o glumă și a spus: “Nimic, voiam să merg și eu cu doi bărbați de mână și nu știam cum”.
Alice Badea a refuzat să depună plângere împotriva iubitului său, însă acesta a fost dus la Parchet, pentru noi audieri.
Pe numele artistului va fi deschis un dosar pentru ultraj pentru că i-a ameninţat pe poliţişti, relatează spynews.ro. Cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.
Secţia 17 Poliţie a fost sesizată prin serviciul de urgenţă 112 de o femeie, care a spus că iubitul o agresează, a informat Mediafax. Poliţiştii au mers la locul indicat, în Sectorul 5 al Capitalei, unde cel reclamat a devenit agitat şi recalcitrant, astfel că bărbatul a fost imobilizat şi condus la Secţia 17 Poliţie. Surse judiciare spun că bărbatul reclamat este artistul Marius Marian Ivancea, cunoscut sub numele de „What’s Up”.

Vezi si

Actrița Judi Dench nu mai acceptă roluri pentru că nu mai vede, după 65 de ani de carieră

După ce în urmă cu un an spunea că, deși nu mai vede bine, nu …