Sunday , February 5 2023

Weinstein Co îşi declară falimentul

Weinstein Co, afectată de scandalurile de hărţuire sexuală în care este implicat co-fondatorul acesteia, Harvey Weinstein, îşi va declara falimentul în urma eşuării unui acord de 500 de milioane de dolari de vânzare a companiei.
harvey weinstein

Conform Bloomberg, consiliul de administraţie nu a reuşit să concretizeze un acord de vânzare a studioului de film unor investitori conduşi de Maria Contreras-Sweet, care a condus Small Business Administration în perioada 2014-2017, potrivit unei scrisori publicate luni de board-ul Weinstein.
Weinstein s-a aflat în pragul falimentului în timp ce parteneri precum Netflix şi-au retras proiectele de la compania de film şi televiziune.
Producătorul de filme, creatorul unor pelicule câştigătoare de premii Oscar cum ar fi ”Discursul regelui” (“The King’s Speech”) şi show-uri de televiziune cum ar fi “Project Runway,” şi-a pierdut afacerile în urma apariţiei acuzaţiilor împotriva lui Harvey Weinstein începând din luna octombrie a anului trecut.
Între alţi ofertanţi pentru preluarea Weinstein s-au aflat Lions Gate Entertainment şi BeIN Media Group, proprietarul din Qatar al Miramax, un alt studio de film fondat anterior de fraţii Harvey şi Bob Weinstein.
digi24.ro

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …