Wednesday , November 30 2022

WEEK-END DEDICAT PRICHINDEILOR, LA IULIUS MALL SUCEAVA

bobo

Iulius Mall Suceava a pregătit noi surprize pentru ştrengari. În acest sfârşit de săptămână vor fi răsfăţaţi cu evenimente pe gustul lor: atelier de creaţie rame foto, petrecere cu îndrăgitul clovn Bobo, teatru de păpuşi şi concurs de talente.

Pentru copiii cu imaginaţie şi îndemânare, Iulius Mall Suceava organizează sâmbătă, 15 noiembrie 2014, de la ora 12.00, în zona Kidsland, o nouă sesiune a atelierului de creaţie. De această dată, prichindeii vor realiza rame foto inedite folosind staniolul. Specialiştii îi vor îndruma pe cei mici, astfel încât să înveţe care sunt paşii ce trebuie urmaţi, cum pot crea decoraţiuni speciale şi cum îşi pot exprima imaginaţia prin intermediul obiectelor handmade. Năzdrăvanii îşi vor personaliza ramele foto primite cadou de la Iulius Mall, pentru a-şi păstra fotografiile în suporturi aparte.

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, în zona Kidsland, este timpul ca prichindeii să aibă liber la distracţie. Cei mici sunt aşteptaţi de clovnul Bobo la o petrecere distractivă. Copiii se vor amuza de ghiduşiile şi farsele prietenului lor preferat, care s-a pregătit cu multe jocuri, concursuri şi cu surprize dulci. Veselia îi va cuprinde pe toţi cei prezenţi, care vor învăţa şi lucruri noi.

Duminică, de la ora 16.00, ştrengarii primesc invitaţie la teatru de păpuşi. În această săptămână, marionetele le vor prezenta piesa „Rumpelstiltskin”. Povestea spusă de artiştii Teatrului de Păpuşi „Puppets” le va dezvălui micilor spectatori personaje îndrăgite şi învăţături. După spectacol, copiii cu talent îşi pot demonstra calităţile la concursul „Rampa de lansare”. Vor fi aplaudaţi pentru momentul lor de dans, muzică sau teatru şi vor câştiga încredere în ei.

Vezi si

Luni, dublă lansare de carte la Biblioteca Bucovinei

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” invită publicul iubitor de carte, luni, 5 decembrie, de la …