Monday , February 26 2024

Voltaj intra diseara in semifinala Eurovision 2015. Calin Goia, nemultumit de show-ul trupei. Ce reproseaza organizatorilor

voltaj

Emoţii mari marţi (19 mai), de la ora 22.00, pentru băieţii de la Voltaj, reprezentanţii României la Eurovision 2015. Ei vor afla dacă piesa lor, “De la capăt”, va trece de semifinală. În plus, sunt tare necăjiţi, căci, în comparaţie cu ceilalţi concurenţi, spectacolul lor nu e pus la punct în detaliu.
Călin Goia şi colegii lui au stat luni (18 mai) cu frica în sân: “Nu suntem încă mulţumiţi de show-ul nostru, dar sperăm să se rezolve, am repetat mai puţin de o jumătate de oră, timp insuficient. Am trimis toate ideile noastre organizatorilor, dar o parte dintre ele nu s-au pus încă în practică”, a mărturisit solistul trupei Voltaj, înainte de Eurovision 2015. Cu alte cuvinte, proiecţiile de pe scenă nu corespund cerinţelor artiştilor noştri, iar şansele ca modificările să fie făcute în timp util, până marţi, sunt mici.
“Ne-am uitat la toate celelalte ţări, momentele lor sunt lucrate mai mult, să zic aşa”, a declarat Cătălin Bugean, regizorul artistic al României la Eurovision 2015, eveniment care se desfăşoară în Austria, la Viena. Reprezentanţilor noştri le-au lipsit luni (18 mai) microfoanele cu stative albe şi jocul de lumini cerut de regizorul artistic.
“Mai e de lucru, dar mai sunt trei repetiţii până în finala de sâmbătă. E foarte important că s-a auzit impecabil”, a spus Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision 2015. În urma tragerii la sorţi, Voltaj va intra cu numărul 15 în concurs şi se va lupta cu solişti din Republica Moldova, Armenia, Belgia, Olanda, Finlanda, Grecia, Estonia, Republica Macedonia, Serbia, Ungaria, Belarus, Rusia, Danemarca, Albania şi Georgia. Românii din Europa vor putea vota pentru Voltaj cu ajutorul telefonului fix sau mobil, la un număr care va fi anunţat. Telespectatorii români pot urmări semifinala marţi (19 mai), în direct la TVR1, de la ora 22.00.
În străinătate, la casa de pariuri betfair.com, Voltaj era clasată pe locul 20 din 40 de ţări participante, cu o cotă de 3,40. Nici la casa de pariuri Stanleybet nu stăm bine, România având o cotă de 150. Dacă pariaţi 100 de lei pe Voltaj, veţi câştiga 15.000 de lei.
click.ro

Vezi si

Festivalul de Film de la Berlin. Sebastian Stan a primit Ursul de Argint: „Pentru un băiețel din România înseamnă foarte mult”

La cea de-a 74-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, Ursul de …